>Min beach 2009

>

Ja, detta är vad jag ska ha på mig iallafall:

Överdelarna kostar 129:-/st och underdelarna 98:-/st hos h&m och är på väg hem till mig (fast det var några veckors leverans, men jag behöver dem ju inte nu, jag tänker inte bada innan Juli).

Jag funderade ett tag på den här baddräkten, visst är den tuff?

198:- kostar den, men jag tror inte att den kommer att passa mig faktiskt…

Lite annat som fick följa med i beställningen när "jag ändå beställde" var detta:

Men vi får se om allt ligger kvar om ett tag, det går ju att gå in och ändra och oftast så brukar det bli så. Tänk om alla kläder jag tänkt beställa verkligen kommit hem till mig, då hade jag haft mycker kläder vid det här laget! Och dessutom vart ett fall för Lyxfällan. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *