>Migrän och TÄVLING här i BLOGGEN!

>

Imorse när jag vaknade så såg jag knappt någonting och huvudet sprängdes (konstigt att huvudvärken kom samtidigt som symtomen…) så det var bara att försöka att knappra in ett sms till chefen att jag inte kommer till jobbet och försöka somna om. Och visst var det sömn som behövdes (som alltid när jag har migrän) när jag vaknade kl 11.26 så trodde jag inte mina ögon!

Nu är huvudvärken borta, men man blir ju alltid lite konstig efter en sån där migrän-attack. Tur att de kommer mer och mer sällan (i normala fall kanske jag har migrän 2-3 gånger om året, när jag har en liten som inte sover, och jag har svårt att sova så kommer det ju oftare…).

Men så till det roliga, det kommer att dyka upp en TÄVLING här i bloggen! Där man kan vinna barnkläder. Kul va?

Jag hoppas att jag hinner fixa det under dagen eller kvällen, annars kommer den imorgon.

Min första riktiga tävling. Kul, kul!

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *