>Migrän

>

Med tanke på hur mycket migrän jag hade under min föräldraledighet så har det skett en enorm förbättring på migränfronten för min del sen jag började jobba. Men imorse var det dags igen…

Visst tyckte jag att jag inte såg så bra när jag sminkade mig, men klockan 05.15 så kan man ju inte riktigt räkna med att ögonen ska vara helt glasklara heller, men när jag cyklade iväg vid 05.50 och insåg att jag inte såg vilken färg det var på trafikljusen så tyckte jag nog att det var dags att vända och cykla hem igen.

Så det blev till att hem och krascha, och där kan vi snacka om krasch också. SHIT, vad jag sovit, eller var jag kanske medvetslös? (Nej, då…) Vaknade för ett tag sedan helt förvirrad, men nu är hjärnan med mig igen. Bortsett från den där förbannade värken…

Att jag fick migrän är inget som förvånar mig, fick ju inte direkt någon kvalitets-sömn i helgen (men det var ju mitt fel eftersom jag var ute och svirade i lördags på min sovnatt/sovmorgon), i söndags skulle jag promt kolla klart på en av de sämsta filmer jag sett (Kommissarien och havet), igår vaknade Tuva 06.15 och jag jobbade till klockan 20, och då var jag ju tvungen att kolla på Svenska Hollywood fruar innan jag somnade, och så ringde klockan 05.00 imorse.

Ett klockrent recept för migrän.  

Speciellt eftersom jag inte direkt kan påstå att jag känt mig utvilad på snart två år så är jag ju känsligare för allt det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *