>Masserad och förstörd

>

Igår blev jag masserad för första gången. Det är en tjej som kommer till vårat jobb och så står jobbet för en del av kostnaden så det försvinner varken arbetstid eller särskilt mycket pengar.

Jag fick veta att jag är starkare på framsidan, än bak i ryggen. Så jag måste träna upp min rygg annars får jag "framskjutande axlar". Hur många gånger har jag inte klagat på min hållning, så det kan ju vara bra att veta och ta tag i.

MEN, så var jag så spänd i nacken upp mot hårfästet, där skallen börjar. Så hon försökte få bort det genom att trycka på det. Och det gjorde AS ont!!! Men jag tänkte väl att det är väl bra om hon kan få bort det så jag härdade ut. Men efter det så mådde jag as skumt. Skiiiiiit ont i nacken (känns som jag sovit på ett betonggolv i 4 månader typ) och huvudet höll på att sprängas. Jag hade så förbannat ont att jag mådde super illa! Efter ett antal Ipren så försvann iaf värken så pass att illamåendet också lugnade ner sig. Men så fort iprenen går ur kroppen så kommer det tillbaka…

Under natten så har jag haft feberattacker och typ inte kunnat sova alls. Ena studen så frös jag så att jag skakade trots att jag var invirad i mitt tjocka duntäcke, andra studen så hade jag lyckats somna, men vaknade UR svettig. Och då snackar vi UR svettig. Som att jag precis klivit ur duschen. Väldigt fräscht.

Så idag är jag hemma från jobbet.

Men kan det verkligen bli så här av lite massage???

Någon som vet???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *