Mardrömsnatt med stort M

Shit pommesfrites, natten till i natt var verkligen en mardrömsnatt i ordets rätta bemärkelse. Tuva drömde mardrömmar redan från att vi la oss vid 22.30, sen fortsatte hon vara konstant orolig fram till 02-tiden då hon tyckte att hon minsann ville upp. Och det ville hon fram till 04-snåret någongång då hon till slut somnade i våran säng. Och hade det inte vart för att Tuva sover som en propeller så hade jag åtminståne fått 2,5 timmars ”skönhetssömn” innan klockan ringde 6.30.

Halv död? Jajamensan!

Fast lite söt var ju lillan när hon låg och sjöng alla visor hon kunde med sin finaste röst (jag är faktiskt inte ironisk) där mellan 02 och 04.

Och hon var ju inte lite duktig när hon kom på att hon var kissnödig och det visade sig att blöjan var torr, och sen kissade jätte mycket på pottan mitt i natten.

Hoppas natten till i natt blir lite bättre.

So long!

2 thoughts on “Mardrömsnatt med stort M

  1. ojoj, det lät jobbigt med så lite sömn.. :( jag håller tummarna att ni får sova mer inatt. hihi såå sööt hon är Tuva som gillar tåget och att sjunga..det där med att sjunga känner jag igen.. fast Lova låter mer som en liten pratmakare.. men dom tycker ju det är kul oavsett tid på dygnet..! :D Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *