>Måndag förmiddag

>

Den här förmiddagen började tidigt, redan vid 05 började Tuvisen böka… Hon var inte alls arg, utan mer jätte söt "Mamma!" "Heeeeej!" "Pappa?" men inte blir det mer sömn för det inte.

Men när vi gick upp så låg Tuva i ena soffan och myste med en filt, och jag låg på andra soffan och myste med mitt täcke framför barnkanalen (med ett snabbt byte till tv4+ vid 06.30 då det är Teletubbies, tåget Thomas och Postis Pär).

Nu har jag lämnat ett glad Tuva på förskolan och sitter här hemma igen med täcket i soffan och läser bloggar medans jag äter frukost. Måndagar är rätt bra dagar tycker jag. Klockan 12 ska jag däremot infinna mig på Friskis och köra ett spinningpass (sen blir det till att stressa hem och duscha så att jag hinner i tid till jobbet). Tur att Annelie ska träna med mig annars så hade jag nog kommit på någon ursäkt för att inte gå ("Men jag är ju så trött, Tuva vaknade ju redan vid fem och jag ska jobba till åtta ikväll så det är ju bra om jag vilar innan… Jag kan ju träna nästa vecka istället" Typ)

Hoppas ni har en fin måndag framför er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *