Mammalinnen man måste prova först

Jag var in på h&m’s mammaavdelning och hittade ett mamma-linne i XS (på hemsidan finns de bara från S) och blev glad och slog till då det satt som en smäck (och var billigt så klart, 69:-). Sen kom det hem ett paket från h&m som jag hade beställt några dagar tidigare med två mammalinnen i, båda i S. Det vita som kom hem var mindre än det i XS, och det i korall var väl så som ett i S ska vara. Dvs lite för stort för mig… Nu behöll jag båda, för det gjorde inget att det ena var lite tajtare och den i korall är på rea för fjuttiga 35:- och det är ju lika mycket som returfrakten kostar tror jag.

Men där ser man ju verkligen hur viktigt det kan vara att prova ibland…

Sköna och väldigt prisvärda – om de är i rätt storlek…

One thought on “Mammalinnen man måste prova först

  1. Jag har nog S på mina sådanna där linnen.. Tror inte de fanns nå mindre, men jag började inte använda dem förrän magen växt på sig lite heller. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *