Mamma-uniformen

En mamma-uniform just nu är leggings, långt linne och en oversized tröja. Det bor jag i så fort jag måste lämna hemmet men inte orkar fixa iordning mig… Nu sitter jag i min mamma-uniform som jag bär när jag inte måste lämna hemmet, morgonrock och pyjamasbyxor. ;-)

Men jag ska strax packa iordning här, duscha och greja. Vid 14 tänkte jag nämligen lyckas ta mig iväg till Enköping med båda barnen för att hämta upp pappan på jobbet och sen åka vidare till Söderbärke och farmorn, farfar, fastern, fasterns fästman och lill-kusinen. Ser fram emot det!

Få se hur det går, går det som smort så hörs vi nog mer här. Går det panikartat till så hörs vi via mms-inlägg i helgen…

Tjing!

4 thoughts on “Mamma-uniformen

  1. Snyggt! Väldigt stajlig mamma uniform ändå med glansiga tights o grejer ;) men vart är ditt vita linne ifrån? Tycker det är svårt att hitta post grav kläder nuförtiden! Grattis till den lille förresten! =)

    • Jag tror att det är från Vila, köpte det på någon rea i somras… Kommer inte ihåg om det var i butik eller så var det Nelly. :-)

      Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *