Lugg och mörkare till hösten

Nu har mitt hår fått sin vanliga höstfrisyr och färg. Lugg och tonat i favorittoningen som gör det precis så som min vanliga hårfärg är och dessutom gör att tidigare slingor lyser igenom en del (=att färgen blir lite mer livfull och inte lika kompakt). Jag fullkomligt älskar den toningen, och han använt den kanske 8 år nu. Bortsett från de gångerna jag ”ska testa något nytt” och blir besviken.

I somras har ju luggen fått vart en lång snedlugg och efter att jag sprayat i sån där ”blondspray” två gånger i början av sommaren så fick jag ganska ljusa slingor (för att vara jag). Men så klippte jag luggen när jag ändå var hemma hos mamma igår och kunde låna hennes urtunningssax. Efter att jag klippt mig sa Tuva ”Mamma, du är orange i pannan”. Antar att hon syftade på luggen som inte blivit tonad än utan fortfarande var blekt efter sommaren… Hahaha! Nu är dock luggen brun.

En trött, sliten, sjuk och osminkad mamma. Men luggen är iallafall klippt och håret tonat! Får bli en bättre bild när jag känner att jag åtminståne liknar något levande.

Nu ska jag börja blanda pannkaksmet tills mina ♥ kommer hem. Pappan i huset fick hämta dottern idag.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *