Lördagens bleka fula hängiga trötta… + Update

Så här har jag sett ut idag då det stått besök hos lill-sis Mia (som nyss flyttat hemifrån, en kaffekokare fick hon av mig och Emma. Vad annars? ;-) ) på schemat:

Jeansskjorta från Gina Tricot – Jeans från Cheap Monday – Skärp från h&m young – Skor från Nilsons – Klocka + armband.

Men annars då? Jo, jag känner mig hemsk. URSCH. Tittar jag mig i spegeln vill jag gråta. Så har jag vart trött och ”bakis” trots att jag inte ens druckit något igår. Jag vill ha en ny garderob, ett nytt ansikte och en ny kropp tack.

Inte i form och inte på humör.

Jag skulle vilja lägga mig i ett varmt badkar (men vi har ju bara dusch…), jag skulle vilja känna mig pigg, fräsch och brunbränd och så tittar jag mig i spegeln och möts av… mig själv. Blek, prickig, fettig, torr. Hur tusan blev det så här?

Ärsch.

Jag har väl pms eller något. Nu ska jag ställa mig i duschen, skrubba och lägga ansiktsmask och sen kanske kika lite på The City. Det gör mig alltid på bra humör. :-)

Det är inte så farligt som det låter… ;-)

Ciao!

Update 22.32: Sådär ja, en dusch, en ansiktsmask, lite fotmassage och 3 avsnitt av The City och livet leker igen. Nej, mitt humör svänger inte det minsta utan är super stabilt och lugnt hela tiden. ;-) Nu ska jag sova, var en jobbig natt natten som var (därav mitt kassa humör kanske, sömnbrist gör mig bitter) men imorn är det sovmorgon! Yey!

Natti!

2 thoughts on “Lördagens bleka fula hängiga trötta… + Update

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *