Lördagen den 18:e december

Idag har jag:

 • Har jag haft världens böknatt med Tuvisen. Shit pommesfrites vad hon sover dåligt just nu. Antigen får man springa upp några gånger i timmen under hela långa natten för att hon gråter eller så kan det hända, några få gånger, att hon sover som en stock hela natten. Hellre lite mellanting tack.
 • Lunchat med min sötaste Slemmis och fått ett jätte fint ugglehalsband i present. Tack! ♥
 • Storhandlat på Kvantum med Tuva och ca 3 689 895 andra personer. GAH!!! Jag som HATAR folk. Iallafall när det är mycket folk på samma plats och man ska försöka ta sig fram och göra något. Simon var visst tvungen att gå själv och handla ett litet tag. Kanske kan det bero på att någon har födelsedag imorgon…
 • Hämtat hem mina längdskidor, imorn blir det ett pass! YEY!
 • Sovit middag.
 • Bråkat med Tuva.
 • Kramats med världens gosigaste Tuva.
 • Bråkat med Tuva.
 • Kramats och myst med världens gosigaste Tuva.
 • Spelat Svea-rike och kommit tvåa (av fyra) men jag funderar starkt på att göra slut med Simon. Hade inte han saboterat för mig hade jag vunnit… Karmen kommer att få en hämnd som heter duga också.
 • Druckit vin.

Imorgon är det födelsedag och då blir jag också 28 år.

Kan ni fatta? 28 år. Är man inte SKIT gammal då? Tur som sjutton att man är så omogen… ;-)

Hoppas ni haft en fin lördag!

One thought on “Lördagen den 18:e december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *