Loppi blogbag – sommar!

Jag är så glad över att jag valt ut igen för att testa en blogbag från Loppi. Den här med temat sommar och jag måste nog säga att det här var en av de bättre! I nära konkurrens  med den innan ”vårpepp”.

_MG_7806Brun utan sol mousse från Apoliva – Ska bli spännande att testa! Jag brukar komplettera med bus på mina ben under sommaren för att jag ska se jämnt brun ut då jag har lätt för att få lite färg på resten av kroppen, men inte benen.

Shower Gel från Neutral – Mild duschkräm för att användas varje dag, och dessutom helt fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen. GRYMT! Jag har börjat fundera en hel del kring det med gifter i vardagen och tänkte försöka jobba mot ett lite mer giftfritt hem. Jag spånat på inlägg i ämnet, så jag återkommer med det. :-)

LSHP Mealbar från Naturdiet – En mellanmålsbar med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll. Grymt! Jag fick den med förra blogbagen med, och den är faktiskt riktigt god! Den får åka med till jobbet imorn.

Walking with dinosaurs DVD – Tuva har pratat en hel del om dinosaurier på senaste, och om hur jorden blev till så hon blev ju jätte glad när hon fick se att vi fått den här. Imorgon får det nog bli filmkväll. Jag älskar ju också dinosaurier och när jag var lite så var det ett stort intresse.

Sheer Botanical lipstick från Yves Rocher – Jag provade och det kändes väldigt bra på läpparna, men ska testa lite noggrannare. Jag är ju ingen stor användare av läppstift egentligen, men det här hade verkligen en mild fin färg.

Vitamingodis, Naturligt gott från Yves Rocher – Det här är något för mig! ”Vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis ät utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel” Det låter ju för bra för att vara sant! Det här måste testas noga… :-)

X-travital Kvinna – Vitaminer för kvinnlig lust. Jaha, ja, ja… ;-)

Ingefära mot åksjuka från Acrilex – De här ska med nästa gång vi åker långt! Jag har ju börjat bli så åksjuk, och så älskar jag ingefära! Mums!

Träningssocka från Ullmax – Materialet är bambu vilket sägs inte ta åt sig doft och transportera bort fukt bra. Ska bli spännande att testa också.

Vattenflaska från Ullmax – Kan man aldrig få för många. ;-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *