Loppi blogbag Minicare

Jag har fått äran att få en blogbag från Loppi hemskickad. Denna gång var den full med produkter från Minicare!

Jag har använt produkter från ACO Minicare länge, då Isak har en rätt känslig bebishud (hoppas den aldrig någonsin försvinner!) fast han är 3,5 år och vi har super nöjda! Rätt ofta så har det ju hänt att jag lånat från barnens med då min hudkräm vart slut… :-)

IMG_5102.JPG

Minicare kräm – Behandling av extra torr hud vid tex atopisk hud och eksem. Extrafet (60% fett) och går snabbt in i huden. Utvecklad för att minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym. (Denna har vi haft länge, och är super nöjda med. Just för att den går in i huden så snabbt! Jag har upplevt att andra krämer blivit som ett oljigt lager på huden som inte försvinner. Men inte denna!)

Minicare Washlotion – Extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym. (Denna invigde vi igår och den kändes oerhört skonsam om man jämför med den vanliga duschkrämen vi har)

Minicare Baby Mousse – Extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. (Inte hunnit testa på min 3,5årsbaby ännu. ;-) )

Minicare Baby Oil – Mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvatten eller direkt på huden. Passar även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. (Babyolja använder vi mycket hemma hos oss, alltid en skätt i badvattnet för barnen, i håret för att ta bort skorv, för att ta bort smuts och ja, jag älskar babyolja! Grym produkt)

Minicare Baby Zinc Cream – Unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårad och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från konerveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja. (Inte hunnit testa än, främst är den väl för blöjbarn men även kalsong- och trosbarn kan ju bli lite röda i rumpan ibland. :-) )

Tack Loppi för att jag fått vara med och testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *