Lite ont i magen

Jag har ju fortfarande ganska ont i magen och är väldigt öm, på höger nedersida så känns det som ett stort blåmärke. Jag misstänker ju att det är växtvärk och jag vet ju att jag är galet känslig i min mage när jag är ogravid också, så det är väl ingen fara.

Nu börjar jag dock misstänka att det har börjat komma sammandragningar… Hade ju mycket problem med det med Tuva och blev till och med sjukskriven halvtid men det var ju mycket senare i graviditeten än vad jag är nu. Viserligen kan det ju vara lite så också att jag känner igen en sammandragning nu, och att jag inte gjorde det med Tuva.

Ärsch, jag får ringa mvc imorgon och prata med dem. Det gör ju inte så ont, utan är ju mest obehagligt. Och så stressar man upp mig själv. Typiskt att jag ska behöva vara en så orolig mamma, hade vart mycket bättre om jag vart lite coolare… ;-)

Svammel, svammel. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog en tidig kväll i säng.

Natti!

4 thoughts on “Lite ont i magen

  1. Svar: Jo precis! Det är ju lite naivt att tro att större företag inte kollar igenom sina produkter, ibland tänker dom dock inte till riktigt så långt som de borde :)

  2. Jag hade också sådär, ont som om hade jag ett blåmärke. Typ på sidan på en punkt i gravidmagen. Jag blev också orolig och ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att det är alldeles normalt att ha ont sådär. Det är typ växtvärk fast inuti, i moderkakan. Vad kul med ultraljud! Spännande, sjukt spännande! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *