Lite nytt till hemmet också…

Ja, gud vad jag shoppat känns det som när jag lägger upp inlägg på inlägg med ”nytt i hemmet” osv. Men, jaja, jag shoppar åtminståne billigt! ;-)

På senaste tiden så har det flyttat in lite små saker här hemma:

En liten prydnadskrona. Typ. Köptes på Nisses i Smedjebacken för 29.50:-.

Egentligen gillar jag verkligen inte alls ”shabby chick” stilen. Men denna föll mig i smaken! Smaken är ju som baken också. Hehe. Köptes också på Nisses, men denna kostade lite mer. 299:- närmare bestämt. Passar så fint på bron (trappen/farstukvisten eller vad sjutton det heter)!

Super söta kuddar (jag köpte två, en till varje soffa) som var praktiskt taget gratis på h&m’s rea i somras. Var det 9:- kanske? Nu har jag köpt till innerkuddar till dem (också billiga hos h&m). Passar så fint i soffan!

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen med nya Mama (karlskrället är och kollar på fotboll igen. Sen är det hockey på onsdag och på torsdag ska han ut och äta… Men, men! Då kan jag verkligen göra saker med gott samvete sen. Och så blir han ju så glad när han får göra saker så det är ju värt det. ♥).

Natti, natti!


One thought on “Lite nytt till hemmet också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *