Lite mintgrönt så länge

Isak tycker inte att jag ska sluta gunga babysittern. Det där är lite konstigt, han ser ut att sova så djupt och gott där i när jag gungar den med foten men så fort jag lyfter foten från så börjar han knorra TROTS att babysittern fortfarande gungar.

Hmm…

Så, jag kan inte hämta min kamera för att ladda in bilder på Isak som äter för första gången, Tuva som åker skidor och lite annat som jag tänkt blogga om (väldigt spännande grejer ju ;-) ).

Bjussar på en bild på hur mintgröna tröjan från Cubus ser ut på så länge:

Ja, den är lite stor, jag vill ha den så. Köpte i strl m. :-)

Nu när jag laddade in den här så kom jag på att både jag, Tuva och Isak har lite nytt i garderoberna också som skulle behöva visas. Speciellt Tuva och Isak, för dom har så fina nya tröjor som deras mormor stickat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *