Lite mer nytt…

Två mer saker från h&m följde med hem i onsdags, + en liten sak från Lindex.

 1. Cardigan från Lindex, jag har spanat på den länge nu. Både i webbshoppen och i butik. Nog för att jag verkligen saknar en svart kofta i garderoben, MEN den kostar 299:- och jag kände att jag spar ju faktiskt till London nu. Så fick jag hem en rabattcheck på 30% och då kunde jag inte motstå. I love it. Kanske inte syns så bra på bilden men det är en liten dragkedja fram, den är längre i bak + att det är mockalappar på armbågarna.
 2. Kofta från h&m, fint möster och så var det 50% rabatt (tidigare pris 499:-) och jag har ju mina guldbonuscheckar… :-) Dock är det axelvaddar på, men de ska klippas bort! Cardiganen kommer att bli fin till ljusa oversized linnen i sommar.
 3. Basker från h&m. 29.50:-. I tunn kvalité som jag tänkt ha sen när fuskpälsen kan bytas mot vårjackorna… :-)

Nu ska jag sova.

Godnatt!

2 thoughts on “Lite mer nytt…

 1. Åh jag älskar den beige koftan! Underbar!!

  Nä, ingen skulle nog vilja byta. Tack och lov har jag slutat kräkas nu men jag mår fortfarande otroligt illa och känner mig allmänt som skit. =(

 2. Tack för shoppingtipsen.
  Jag var in på Lindex idag. Letade efter den svarta koftan. Hittade den inte.
  Tog upp iphonen, bläddrade fram till din blogg och det här inlägget. Visade bilden för expiditen och hon visade var koftan hängde. Jag provade. Jag köpte :).

  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *