>Lite knark kanske?

>

Jahapp, så har jag fastnat framför datorn (och lite i tidningen Elle) en förmiddag innan jag ska jobba igen (hehe, andra gången jag jobbar sent). Men det är en lyx att bara få sitta i soffan och bara vara ett tag.

Fast som sagt så är jag ju trött som ett as, så egentligen borde jag nog ha passat på att bädda ner mig i sängen och sova ett par timmar efter att jag lämnat Tuva på dagis. Men, det där med att kunna sova på dagtid verkar totalt ha försvunnit. Bara att bita ihop, dricka kaffe och äta dextrosol.

Annars har jag funderat på att börja knarka också, det verkar ju så himla praktiskt! Man tar några piller eller nå, och "vips!" så är man pigg som en mört, sen när man ska sova och varva ner så tar man några andra piller och så "vips!" så sover man som ett barn. Hur bra låter inte det?

Nejdå, var inte oroliga. Jag har aldrig knarkat och jag skulle aldrig i hela mitt liv få för mig att göra det heller. Känner jag för att bli lite drogad så fungerar ju alkoholen otroligt bra. Hehe.

Nope, dags att svira om och cykla med skrotcykeln till jobbet.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *