>Lite funderingar

>

En sak som är lite konstig som jag tänkt på är att jag har mindre att skriva här än när jag var föräldraledig trots att jag gör så mycket mer nu än då.

Knasigt. Men det kan ju bero på att jag inte anser att det kanske är så intressant att skriva om mitt jobb… "Vet ni vad, idag kände jag mig AS smart när jag lyckades fixa en knepig fil på ett smidigt vis, och sen blev jag jätte glad när jag kom på ett smidigt sätt att göra utskjutningen på några krångliga etiketter, men sen när det visade sig att ett material var i fel format så blev jag lite matt. Sen skickade jag på en adressering som jag gjorde fel på förra veckan på rätt sätt, det är ju bra. Och att bilderna till rollupsen såg bra ut trots att bilderna var små och upplösningen bara var på 72 dpi…" Osv, osv… Trots att ju faktiskt tycker att mitt jobb är kul.

Men något som jag kan berätta är ju att jag var och tränade igår, och idag blir det powerwalk med Carro innan det är dags att bänka sig framför tvn och skratta ÅT alla tjejer i Mammas pojkar. Hujedamig vilka människor de letat fram.

Annars så bjuder dagen på jobb fram till 14.00, hämta Tuva på förskolan, gå och handla + hämta ut paket med skor till Tuva och sen hem och steka pannkakor.

Nope, där tog lunchen slut. Den gjorde visst det den här dagen också…

Hörs nog senare idag skulle jag tippa på.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *