Lite för trött istället.

Hmm… Att vara lite för pigg, lite för tidigt sätter ju alla rutiner jag försöker kämpa för ur spel.

Tanken är att Isak ska vakna 06-07 någongång. Sova 9-10, 12-14, 16-17 och sen sova för natten 19. När vi får in dom tiderna så blir det en harmonisk och glad Isak.

Nu är Isak sjuk och sover lite hursom, OM han sover. Natten var ett helvete, och ändå var han strålande pigg redan vid 04. Gah. Nu sover han redan sitt första pass (somnade vid 7.45) och om han mot förmodan skulle sova ett tag så måste jag väcka honom när vi ska åka till dagis.

Väckt bebis = kinkig bebis.

20120502-080343.jpg

One thought on “Lite för trött istället.

  1. Jaa du, jag fattar inte hur bebisarna funkar. HUR kan man vara så pigg så tidig när man vaknar flera gånger på natten och ibland har svårt att somna om? Jag tycker att de små borde vara lika trötta som deras mammor:-) Strul här också och jag utgår från att det har med öroninflammationen att göra. På dagarna sover han dock riktigt bra men det här med tider och rutiner nu när han varit krasslig av och till i tre veckor har vi bara fått slå ur hågen…Längtar efter en lååång frisk period och goda rutiner.

    Jakob har sedan ett par veckor börjat vända sig frekvent från rygg till mage så nu är det en MATCH varje gång han ska få ny blöja, nya kläder och sova. Snurrar runt nästan automatiskt så fort han nuddar underlag med ryggen och har börjat resa sig upp i sängen så nu förstår jag att utmaningen börjat:-)

    Min pojke somnade för ca 15 minuter sedan så jag höjer kaffekoppen i en skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *