>Lite blandat på mitt blå öga

>

Och då menar jag inte "blåöga" som i ett blåmärke runt ögat utan min Tuvas blå ögon!

Dessa kort låg med på kameran när jag laddade in foton på datorn, de är alltså tagna sedan sist jag laddade in kort, dvs för några dagar sen.

Mamman ska försöka fota en "dagens" på morgonen, och Tuva är med och spanar in hur hon ser ut när hon äter macka.

Typiskt att mamman inte kan hålla kameran bra när hon väl lyckats på busungen att skratta så fint på bild. Skit!

De blåaste ögonen.

Busunge vid köksbordet!

Japp, busunge var det ja.

Simon ringde nyss, och snart dyker han upp här hemma med pizza. Wiho!!! Pizza, pizza, pizza! Och så berättade han att de vunnit också, plus att han hade gjort mål. Synd som tusan att jag och Tuvisen inte var där och hejade! Men jag var rätt så slut efter fotbollsträningen så jag hade inte direkt motivation till att knalla upp till ishallen.

Hoppas att ni haft en bra helg och att ni får en mysig söndagkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *