>Lite bilder från Söderbärke

>

Jag har inte vart lika flitig med kameran som jag brukar vara under de här 10 dagarna i Söderbärke, men här kommer "några" bilder iallafall.

Tuvisen fick en gunga upphängd åt sig i en björk. I början var hon lite skeptisk till gungandet…

…men snart så var det hur skoj som helst!

Tuva såg att det var massa humlor bland blommorna och stod och sa "bzzzzzzzzzz". Jätte intressant. Sen hittade hon sin vattenkanna, den var också intressant…

…sen hittade hon en större kanna! "Yeah!" tänkte Tuvisen, men den kunde hon inte rubba så hon fick nöja sig med sin lilla.

En kväll åkte jag och Simon och fiskade i en liten, alldeles stilla sjö mitt i skogen. Lungt och fridfullt. Men fiske är inte riktigt min grej…

Jag tycker ju lite synd om maskarna, så de fick Simon trä på medans jag… Ehhhh… Tog kort på mig själv.

Nappade gjorde det flera gånger, men jag tror att evolutionen gjort att mörtarna fått mini munnar och inte biter hela kroken. Men två saker fick jag upp iallafall. Bättre än inget alls?

Tuva har kanske ärvt sin farmors och mormors gener och använde de dåliga dagarna till att städa och dona. Sen blev hon trött och då snosas det i nussen och så kommer hon och vill kramas och mysa. Gosungen.

Sen blev det bättre väder och då gick Tuvisen ut och städade!

Till slut så ledsnade Tuva på att sopa gräsmattan och sprang iväg till farfar för att gunga lite.

Synd bara att jag missade det sötaste på hela veckan när en 1,5 årig Tage raggade upp Tuva på hembygdsgårdens café. Hur söta som helst! Men Tuva blev lite sur när Tage skulle hålla henne i handen… Man gör inte vad man vill med den lilla damen inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *