Lite bilder från födelsedagen

Eftersom datorn inte öppnas lika ofta som förrut så blir det ju mest mobilbloggning och det gör att jag kommer lite efter med bilderna som jag tagit med min kamera. De ”riktiga” bilderna.

Så, här kommer lite på Tuva från hennes födelsedag!

Sen har jag så söta bilder på henne och hennes dagiskompisar när de hade kalas, men de kan jag ju tyvärr inte dela med mig av. Vill inte lägga upp bilder på andras barn som jag inte frågat om lov. :-)

Men ni ska tro att det var en nöjd tjej efter firande och kalasande i dagarna två. Hon fick SÅ mycket presenter! Och ja, vi skämde ju bort henne kanske lite överdrivet mycket. Men hon har ju vart väldigt duktig också.

Älskade lilla stora tjej!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *