Life is good

Tuva har vart lugn och snäll på förmiddagen (och sov helt ok inatt, var nog bara upp en gång). Vi låg på soffan och myste fram till 09, sen blev det städ för min del och legobygge blandat med SUPERTUVAN (Ehhh… Ibland känns det så himla uppenbart att det är mitt barn. Hon tar en handduk över huvudet och springer runt och skriker ”Jag är superTuvan!” och jag har inte sagt minsta lilla till henne om mina ”supersara” fantasier. Tror jag… ;-)) lek.

Sen åt vi uppstekt palt som vi fick med hem från Norrland, och Tuva somnade efter bara lite bråk (jag la kudden i hennes säng, men hon skulle ju lägga den där SJÄÄÄÄÄÄÄLV) och medans hon sovit så har jag legat på soffan, tittat på gamla avsnitt av Topmodel och druckit smoothie. Mmmm… :-)

Nu väntar vi besök som tänkt åka pulka och grilla korv så jag måste väcka Tuvisen.

I kväll blir det myskväll med god mat. ♥

Sen har jag träningsvärk efter mina två kvällar i skidspåret också. Me like.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *