>Less på metrobloggen

>

För ett tag sedan så skrev jag ju om att min blogg tydligen varnade för automatiserade sidvisinigar (jag har inte gjort något förutom att ha min blogg som startsida, men det måste man väl få ha?).

Jag har mailat flera gånger och frågat vad jag kan göra åt det, och hur det kan komma sig. Räcker det med tex 20 sidvisningar från samma IP-nummer för att det ska "larma"? Jag menar då är det ju JAG som gör det! Eller är det typ 150 sidvisinigar, hur kan det komma sig då?

Har jag kanske helt plötsligt fått en stalker därute som är besatt? Hehe.

Jag blir grymt less iallafall, för bloggen syns ju inte på topplistorna medans den håller på och larmar. Och det enda jag fått till svar är "vi hör av oss när den slutat larma" Men hallå?!?! Jag vill ju veta om jag kan göra något och VARFÖR den larmar. Den har ju liksom larmat rätt länge nu, den var borta från topplistorna flera veckor innan jag hörde av mig och den är ju fortfarande inte tillbaka.

OCH när ska vi på metrobloggen kunna kategorisera våra inlägg?! Den frågan har jag frågat många gånger men de vägrar ju att svara på det. Så svårt kan det väl inte vara?

Nu har jag iaf startat upp en ny blogg hos en annan blogg-tjänst. Få se om jag får ordning på den, så kanske jag byter. Men egentligen vill jag ju ha kvar metrobloggen eftersom jag inte gillar att byta och jag redan har bytt en gång.

Åh, varför ska metrobloggen vara så pissig för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *