>Lättare samvete med Tradera

>

Egentligen är jag lite för lat för att lägga upp saker på Tradera, men nu har jag tagit mig i kragen och rensat garderoben på några, som jag tycker, väldigt fina plagg som inte blivit använda mer än ett fåtal gånger (om ens det…).

Egentligen tar det emot lite, jag gillar ju plaggen! Men av någon anledning så blir de inte använda. Jag tycker inte riktigt att jag passar i dem så jag tar helst något annat. Och blir de inte använda så är det ju skit dumt att de ligger här och tar plats. Och dessutom så blir ju samvetet lite lättare utan en massa oanvända plagg i garderoben… Haha!

Kika in mina annonser här, där hittar ni tunikor från forever21, super fina kjolar och klänningar och lite annat smått och gott.

Jag ska rensa ur lite mer så det kommer att komma en hel del till skulle jag tro.

Nu ska jag roa min lilla bebis som bara vill trycka på datorn heeeeela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *