>Lågintensivt eller högintensivt

>

En stor del av midsommaraftonskvällens prat var om träning, fotboll och hockey (men jag försökte slänga in lite roligaste samtalsämnen som tex vad som hände med förra flamman och om det vart någon ny osv). Jag fick reda på att jag visst ska träna högintensivt eftersom jag är smal, och att det inte ens är någon mening för mig att träna lågintensivt då. Så frågan är ju hur jag ska göra då? Jag vill ju träna lånintensivt, och att vänta på att jag blir tjock funkar nog inte eftersom jag inte har de generna (då borde jag nog vart det vid det här laget) så ska jag bara strunta i att träna? Eller är det bättre att träna lågintensivt än att inte träna alls?

Jaja, i veckan ska jag börja springa. Det är mitt midsommarlöfte. Förmodligen så blir det väl lågintensivt till en början iallafall. Haha!

Annars så var det en otroligt bra midsommarfest vi hamnade på (Tack Sara och Adam!) men som lite tråkigt nog blev väldigt kort för oss. Tuva bestämde sig visst för att bråka lite med sin farmor och farfar och vaknade och var ledsen under kvällen så det var bara att gå hem. Men det är ju sånt man får räkna med när man har en liten knodd. Det var kul så länge det varade iallafall!

Nu ska jag se vad som hänt i bloggvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *