Laddad för slask

För någon vecka sen så trodde man ju kanske att våren var på väg, och något som saknas i Tuvisens uteleksgarderob så är det galonisar, helst var jag ute efter fodrade men det verkade ju omöjligt att hitta. Bara sommarkläder i butikerna nu ju! Och det är ju bara början på februari… Än är det väl långt kvar till att man ska använda trekvartsleggings och shorts?

Jaja, det var inte det jag skulle komma till. Jag googlade istället ”Fodrade galonbyxor” och hittade till smilebutiken.se. Så jag klickade samt som sjutton hem ett par fodrade galonisar från Abeko för 299:- och ett par fodrade galonvantar från Didrikson för 99:-. Jag är mycket nöjd med båda! Byxorna är mjuka och inte så himla vida som galonisar kan vara, vantarna satt mycket bra på Tuvas händer.

Mycket snabb leverans också! Mycket positivt intryck av smilebutiken och där ska jag nog handla igen. :-)

Nu verkar det ju dock dröja med att premiäranvända dessa men när våren kommer och snön ska töa bort så är Tuva redo! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *