Körkortspanik vs förbereda inför bebis-panik

Jag hatar insikten man får ibland när man lärt sig mer om något, och inser att ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag inte kan.

Blä. Jag har körkortspanik.

Jag vill ha ”förbereda inför bebis-panik”.

Hade körlektion nu på morgonen och det är sista innan min nästa uppkörning. Klarar jag det inte då så tänker jag inte försöka nå mer innan bebisen kommer. Då får jag bita i det sura äpplet och skriva om teorin (den går ut 22 okt eftersom jag skrev den 22 aug).

Men med min gravidhjärna och megagravida kropp så vet jag tusan om det kanske till och med är för sent för att kunna lyckas med en uppkörning nu?

Blä, mitt köra-bil-självförtroende är på minus.

Stress och press.

Åh, satan i gatan att det ska vara så SVÅRT! Och att vi ska bo i Uppsala… Staden där flest folk kuggar på uppkörningen har jag hört.

Jag är less på att kämpa med körkortet och vara höggravid samtidigt.

Blä som sagt.

 

6 thoughts on “Körkortspanik vs förbereda inför bebis-panik

  1. Va.. Gäller teorin bara 2 mån?! När jag tog körkort (på den gamla goda tiden), så tror jag minsann att den gällde längre än så. Hade också press på mig att klara uppkörningen annars hade jag fått skriva om teorin.. Jobbigt läge! Kram

    • Ja, visst är det drygt? Förut så gällde det ett år och då hade det ju inte alls vart samma press… Teorin skriver man ju liksom helst inte om… Men, men, kanske inte så mycket mer att göra. Buhu! Kram

  2. Jag tycker du är grym!!!
    Jag började övningsköra i våras, men la ner när jag blev gravid. Alldeles för trött o illamående.. Kände att jag inte skulle hinna innan bäbisankomst (1/11). Men kan stundtals bittert ångra det.. nu har ju mkt av mina kunskaper fallit i glömska! Nä, grymt jobbat Sara! O även om du inte hinner innan bäbis anländer så har du iaf allt färskt och kan ge dig på det så fort du vill igen sen!

    • Tack för peppen! Klarade det idag. SÅÅÅÅÅ glad! Ja, jag började också i våras, det var kämpigt där i början när man var illamående och trött, men ångrar lite att jag inte körde på hårdare då… För det var ändå lättare än att stressa med det nu som höggravid. Men då tyckte jag att det ju är såååååå långt till oktober… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *