>Klocka i guld och silver

>

Ojdå, nu är jag visst i shoppartagen, fast jag inte borde vara det. Jag har ju inte beställt eller handlat något men nu kom jag på vad jag vill ha med förutom solbrillorna nedan, en klocka i både guld och silver så att man kan ha den till allt.

Helst en stor och rejäl.

Min vanliga klocka har gått sönder, och sen har jag ju en gammal fin guldklocka som jag fick utav min döda farmor och farfar i konfirmationspresent så den vill man ju inte använda till vardags. Jag gillade verkligen min gamla vita från Tritoni (numera Triwa) så det är ju ett alternativ förutom att min gamla inte höll så där värst länge och sen så kostar de ju strax under 1000-lappen. En billigare skulle ju inte sitta helt fel…

Nej, jag får kika vidare. Eller är det någon som har nå bra tips? Behöver ju egentligen inte vara just i guld och silver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *