>Klackarna dras mot taket

>

Det är fredag lunch och jag sitter här och lyssnar på min spotify-lista… Jag gillar ju mest musik som gör mig glad (jag är ingen finsmakare när det gäller musik, kan vara pågrund av att jag är tondöv eller att jag helt enkelt inte är intresserad) och musik som gör mig glad är ju partymusik.

Så nu känner jag att det drar i vin-tarmen och spritter i dansbenen samtidigt som klackarna dras mot taket…

Men inte blir det någon fest i helgen inte. Det går helt enkelt inte. Och lika bra är väl det med tanke på min förkylning. Folk skulle ju tro att jag hållt på med annat än alkohol om jag äntrade Flurran med min röda svullna näsa och blogsprängda ögon.

Så det är väl helt enkelt lika bra att jag inte kan. Dessutom så skulle nog kroppen uppskatta ett par timmars skönhetssömn istället för alldeles för få timmars alkoholsömn. När man har en natt/morgon då man får sova i veckan, ja, då får man ju prioritera vad som är viktigast och vad man kan orka med.

Och sen så vill jag ju orka med också, på söndag är det 2 timmars fotbollsträning på konstgräs och jag längtar efter att snöra på mig riktiga fotbollsskor (HATAR inomhusskorna) och öva skott.

Satan i gatan vad jag ser fram emot den här fotbollssäsongen!

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta "Little black cloud" med Cardigans. Jag kom nyss på att jag saknade den i min lista. Och Sahara Hotnights!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *