Kavatsandaler till pojken

Det kom ett sms från Ellos om 40% rabatt på en vara, INKLUSIVE varumärken! Min första tanke är alltid då: ”Tjoho!!! Kavatskor till barnen!”.

Så jag var snabb som attan in och klickade hem dessa sandaler till pojken:

62-8608_mainIstället för 500:- fick jag betala 300:- och det kan det ju vara värt för ett par riktigt bra skor som pojken kan leva i under sommaren. Jag tycker ju att de är för dyra annars, även om de är otroligt bra skor med lång livslängd. Tuvas alla vinterkängor ser knappt använda ut trots att hon haft dem flera vintrar och jag inte har vårdat dem på något vis.

Sen är det ju sjukt svårt att hitta fina sandaler till pojkar! Det är bara grova, fula sulor, fula kardborrespännen och murriga tråkiga färger. Ur trist! Annat är det till flickor minsann…

One thought on “Kavatsandaler till pojken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *