Kavat till mamman med

Jag älskar ju Kavats barnskor. De passar så bra på mina barns fötter och håller en grym kvalité! Ångrar att jag inte köpte på mig fler par till Tuva, för de hade ju Isak kunnat ärva nu… Men vinterskor har han i storlekarna 25, 26 och 28 iallafall. :-)

Men ja, det jag skulle komma till att jag har ju kärat ner mig i ett par skor till mig från märket också…

Camilla-95832-39-LBCamilla”, finns i svart, mörkbrun och ljusbrun (bilden). Kostar ”bara” 2095:- ;-). Tyvärr så blir det ju inget köp för mig, även om skon förmodligen skulle kunna användas tills det var dags att begravas med dem. Det är ju lite mycket andra utgifter på gång den här hösten… Barnen har ju som jag sagt tidigare växt ur hela sina vintergarderober. Allt förutom skorna då! Och så behövs det ju en del till hemmet också. Ett bubbelbadkar tex. ;-)

Och så ska ju jag till London nästa helg… :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *