Kalasis, mysis och räddis

Idag var det kalas för sötaste Liam (Tuvas kusin, mitt brorsbarn) som fyllde 1 år. Dock var kalaset lagt mitt i Tuvas sovtid och hon har bara fått en 5 min powernap idag. Så det har vart super tröttis Tuvis idag. Och dessutom så blev lilla Liam rädd för draken jag köpte till honom också. Jag är ingen vidare faster jag inte. ;-)

Efter kalaset åkte vi hem till mamma och pappa och hängde där ett tag i väntan på lill-sis Slemmis som skulle med hem till oss. När vi skulle åka så var jag viserligen på väg att få med mig en till. Sötaste lill-Zacke klädde på sig morbrors stövlar och tänkte haka på. Haha, så söt!

Kvällen bestod av mys med big-sis och lill-sis. Först blev det tjejmiddag då småttingarna Erica och Tuva fick vara med också, men när de somnat så blev det ett par glas rosé och spelkväll. Mycket skoj! Jag är ju själv hemma i helgen så jag är mycket glad för sällskap. :-)

Apropå att vara själv hemma så är jag ju sjukt rädd. Hade räknat med minilite sömn då jag aldrig somnar eftersom jag ligger och väntar på spöken, mördare och tjuvar. Men så kom Aslan och la sig i sängen och jag kunde somna tryggt. För visst har väl katter ett sånt där sjätte sinne (säg inte emot mig nu då det här är enda anledningen till att jag kan sova, tönt som jag är. ;-) ) så de borde märka om något som inte är bra skulle vara på väg att hända? Jag tänkte iallafall så att om Aslan är trygg och sover som en stock, då kan jag också vara det. Haha!

Nu är det iallafall sista natten och jag håller tummarna för lite (dvs mycket) sömn. Dock är det väl mycket att räkna med då Tuvas sömn blivit knas idag. Men det var det ju värt för lite tårta. ;-)

Godnatt!

One thought on “Kalasis, mysis och räddis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *