Kaffe är livets dryck

image2093341500.jpg
Ibland undrar jag vad jag skulle göra om inte kaffe fanns. Kanske skulle jag behöva gå över på tyngre grejer… ;-) Efter en natt med mini lite sömn så finns det inget annat dom hjälper. Igår vart det först kanske lite sent, då storasyster kikade över med vinboxen när barnen somnat (åh så jag gillar att bo nära min storasyster!) men det var det ju lätt värt, men sen vart jag rädd för spöken ett par timmar (Simon är i Tyskland) och kunde inte somna. När jag vän somnat så började Tuva
drömma mardrömmar, när det slutat var det knappt två timmar kvar tills klockan slog 6 och Tuva tyckte att det var morgon. Tur som sjutton att jag kopplade in tv + dvd igår kväll så Tuva kunde kika på Pippi och jag småslumra ett tag. Nu sover hon igen och jag ska hinka kaffe och sola så kanske det kan bli något av den här dagen också sen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *