Jo, vi ska bli fler.

Klart det inte var något aprilskämt. Vi ska bli fler här i lilla familjen. ♥

Så skönt att ha det ”officiellt”. Dels för att jag mått super kasst, och dels för att jag har ju as svårt för att inte berätta*.

Nu är vi iallafall inne på v12, så risken för missfall minskar ju… Och vid det här laget så skulle ju ett missfall kännas rätt tungt, så det kanske är något man ”måste” berätta ändå eftersom man ju säkert kommer att bli rätt nere… Men nu ska vi inte fundera på såna saker! Jag vill helst lägga såna tankar åt sidan, det är ändå inget man kan styra över. Nog för att det är svårt men… Jaja. Nog om det som sagt.

Om allt går som det ska så väntas det alltså en liten bebis i oktober! När jag sa det på jobbet så sa de ”Shit, då måste det ju vara helt NYGJORT!” men det är faktiskt bara 6 månader kvar tills 1 oktober… Det ni. Det vill man inte tänka på nu direkt. ;-) Men som sagt, v12 är vi i nu.

Men vi är glada, och Tuva har tagit nyheten bra. När vi berättade för henne igår så ville hon kika på magen och sen klappade hon lite, sen slog hon lite försiktigt (”Haha! Jag SLOG bebisen!!!”) (Schysst storesyrra ;-) ) och sen kittlade hon magen. Hon sa också att det skulle vara en flicka som skulle heta Erica som hennes kusin. Fast idag så ändrade hon sig och ville att bebisen skulle heta ”Sweetie Belle” som hennes My Little Pony. Haha!

*Ja, alltså om jag inte får berätta så säger jag det så klart inte. Men om det gäller mig själv så… :-)

♥♥♥

10 thoughts on “Jo, vi ska bli fler.

  1. Grattis! Jag började läsa din blogg ungefär när du berättade att du skulle få Tuva. Vad kul det ska bli att följa din blogg även genom detta. Jag hoppas själv ”börja” inom ett halvår och gillar att få inspiration och se mammakläder mm. Hur gammal är egentligen Tuva nu?

    • Jasså, vad skoj! :-) Tuva fyller 3 den 28:e april, så hon kommer att vara drygt 3,5 år när småsyskonet kommer. Om allt går som det ska.

      Och tack!

  2. Jag tycker det är super kul att våra bebisar kommer va lika gamla typ :) tack för igår föresten d var jätte god mat där. får ses snart igen :) kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *