Jag och min Pokémonjägare

Tuva har haft ridläger (RIKTIGT ridläger, inte ett för de mindre för att de också ska få gå utan ett RIKTIGT. Fattar ni hur stort?!) i fyra dagar så jag och Isak har roat oss själva lite… Vädret har ju vart sisådär så inga större grejer har hänt och det får man så klart lite dåligt samvete för. Speciellt eftersom jag (såklart) hade stora planer från början.

Men, grejen är ju den att det räcker ju så här. Det behöver inte vara något mer för deras skull och idag blev det faktiskt en toppen dag.

Vi tog BUSSEN (spännande!) in till stan och väl där så fick Isak bestämma vad vi skulle göra, och han ville gå till tåglekparken. Så sagt och gjort, vi gick dit och jag lekte att jag skyfflade kol en halvtimme innan Isak tyckte att det var dags att jaga Pokémons istället. Så då jagade vi Pokémons ända till en lunchrestaurang (Isak valde att han ville äta pizza). Sen jagade vi lite mer Pokémons runt stan innan vi bestämde oss för att det var dags att åka buss hem (också vääääldigt spännande).

Och självklart hann vi in på en liten leksaksaffär trots att vi inte skulle och pappan hemma blir tokig för att jag skämmer bort våra barn (men det är ju så kul! Vad är vitsen att ha barn annars? ;-) ).

img_1487

Dressad som en Pokémonjägare dessutom! Igår fick han handledsvärmare som han beställt av sin moster Malin, och de är inte av många stunder inte. Och så har han sitt lilla Pokémonbollsbälte, ryggsäcken och kepan och jag skrattar ihjäl mig och dör söthetsdöden samtidigt när jag ser honom traska fram så glad och stolt över hur cool han är.

Älskade unge. ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *