Jag hinner inte!

Haha, alltså… Den här bloggen… Jag önskar så att jag hade tid. Men det verkar verkligen inte finnas tid för att blogga just nu. Och ju mindre man bloggar, desto längre så kommer man ju ifrån det. När jag bloggade som mest fick jag ibland hejda mig för att inte publicera 17 inlägg om dagen (jag tror jag la mitt max på 3 inlägg per dag då om jag minns rätt) och nu kämpar jag med att få ihop ett i veckan. TRAGISKT. Men det är sant. Jag hinner verkligen inte.

Det är jobb, hem, laga mat, natta barn, städa undan och förhoppningsvis hinna träna. Och nu när det börjar närma sig jul. OMG. Nackdelen med att ha ett barn som är aktiv inom flera saker är att det blir sjuttonhundra julavslutningar (men ja, självklart är det mysigt också. Men ser man till tid och saker man vill hinna med så underlättar det ju inte ;-) ).

Jaja, nu är det fullt fokus att hinna avsluta lite projekt på jobbet innan jul, julfest på fredag och min lilla årliga glöggmyskväll med familjen på min födelsedag på lördag. Efter det tar vi sikte på julen och allt som ska hinnas med innan dess.

Sa jag att jag jobbade fram till 16.00 den 23:e? Vilket innebär att jag måste rulla köttbullar och laga resten av maten jag ska fixa på kvällarna efter jobbet. Fast det måste jag ju ändå nu med min glöggmyskväll också…

Haha, jaja, det är jag själv som sätter mig i de här situationerna och jag tycker ju ändå att det är kul. Även om jag helst skulle önska mig ett gäng extra timmar varje dygn. :-)

Jaja, nu är det fullt fokus mot julafton och sen hoppas jag på lite lugnare tider!

Nope, nu måste jag ta kattfan som river julgranen.

Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *