Jag gör en egen ABC-namntavla

Jag har sett så fina såna här ABC-namntavlor som finns att beställa i olika varianter lite överallt. Jag var precis på väg att beställa en när jag precis innan jag klickade på ”beställknappen” kom på att ”Vad tusan, jag kan ju göra en egen!”.

Sagt och gjort, så här långt har jag hunnit med hitills.

Det ska alltså in fler saker vid bokstäverna. En drake vid D, en snigel vid S och kanske en igelkott vid I? Hjälp mig gärna komma på bra saker. Varje bokstav ska inte ha en sak, då blir det för klottrigt, men kanske 1-2 figurer/rad.

Jag säger som Emma (se länkar till höger) brukar göra,

HISS eller DISS?

:-)

10 thoughts on “Jag gör en egen ABC-namntavla

  1. hihi… nu ska vi se =) A som i Apa eller Aslan, B som i Barbapappa? eller Båt. C som i cykel. D som i daggmask. hihi. E som i ekorre. F som i fågel eller Fotboll. G som i gunga, H som i Hus, I som i igelkott, J som i Julafton, K som i katt eller Krokodil eller Kantarell, L som i Lamm, M som i Mamma, N som i Nalle, O som i Ost, P som i Pappa, Q som i…. R som i Råtta, S som i Snigel, T som i Tuva eller Tåg, U som i Uggla. V som i… W som i Wikström, X som i… Y som i Yxa, Z som i Zlatan ;) Å som i Åsna, Ä som i Ägg eller Älskling, Ö som i Örn eller Ödla =)

    • Hihi! Jag hade ju egentligen bara tänkt att det skulle bli en Tuva tavla. Men du kan få se hur den blir när den är klar sen, har några illustrationer kvar att göra. Om du vill beställa en då så kan jag kolla upp vad kostnaden för att köra fram en på mitt jobb är. :-) Tror det max blir en 50-lapp beroende på storlek, jag tänkte göra en i A3 till Tuva. Kram

  2. Men åh jag vill oxå ha en sån där :) Kan jag oxå få beställa en utav dig? Vad kostar det?? Jag vill i såfall ha L som i Liam & Linus! Kul med mamma galan självklart kommer vi ses där! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *