"Jag är heeeelt sluuuuuut"

Ursch vad jag är trött just nu. Igår orkade jag inte ens sätta mig framför datorn på kvällen så Simon trodde att det var något allvarligt fel. ”Är du säker på att du inte vill ha datorn nu?” ”Ska jag verkligen stänga av datorn???”.

Tröttheten kan ju bero på en hel del anledningar så som:

  • Pissväder.
  • Jag har börjat jobba och semestern är slut. Att börja jobba innebär även dagishämtning (Simon lämnar) och det tar ca 45 min från det att jag kliver av bussen med hämtning och promenad hem. Så vi är hemma strax efter 17, och då är det BRÅTTOM med att göra mat till en hungrig dam som egentligen är alldeles för trött för att äta och det mesta blir bara tok för lilla damen.
  • Tuva sover fullständigt katastrofalt om nätterna (här snackar vi mycket bök, och att man måste springa upp ca 8 gånger per natt, och då räknas natten från 22-06). NÄR ska hon börja sova?

Eller så kan det bero på att mitt järnvärde är i botten. Det blir ju lätt så. Och jag känner mig helt onaturligt trött i hela kroppen.

”Jag är heeeeeelt sluuuuuuuut” som allas våran bästa Karmen skulle ha sagt. ;-)

Ärsch, jag får köpa min favvo ”Godmorgon juice + järn och folsyra”. Det är det enda som biter på mina järnvärden.

För jag HATAR att vara så här trött.

Och jag HATAR att vara så här ”positiv”. ;-)

Nu är fikat slut.

One thought on “"Jag är heeeelt sluuuuuut"

  1. Jag läste förr i Vi föräldrar om den där ”helvetestimmen” eller vad de nu kallade det. Iaf, den där tiden från när man kommer hem till middagen är klar. Olika familjer hade skrivit in och berätta hur de gjorde, de flest barn är ju rätt trötta vid den tiden. Men jag tycker du ska ge Tuvisen en liten frukt på vägen hem, då kanske hon orkar hålla humöret uppe ett tag till. :-)

    Sälj gamla kläder du med! Jag har sålt en del på Tradera och nu testar jag med bloggen.. :-)

    Ses på fredag då!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *