Italy och ålderslösa fruar

Mannen i huset är i Italien en kortis, han åkte idag och kommer hem imorgon kväll/natt.

Jag passar på att ha tv-kväll (om bara lill-Tuvis kunde somna…). Nu 20.00 är det Teen mom och 21.00 är det Beverly Hills fruarna.

Tycker att det är häftigt* att man kan operera sig ålderslös, de ser ju inte unga ut men samtidigt så är de ju helt släta och putiga.

Annars så har det vart en trött och seg måndag. Jobbet tog jag mig igenom (åh så jag längtar till semester nu!) och nu på kvällen har jag och Tuva ätit fryspizza i soffan. För det får man göra när pappa är borta. ;-)

Nope, kanske ska fixa lite kvällsfika… Eller ska jag kanske fortsätta på mina salt&vinägerchips. Hmm… Livet är fullt av tuffa beslut ibland. ;-)

Hörs!

*ironi.

One thought on “Italy och ålderslösa fruar

  1. SV: Tack det går faktiskt bättre och bättre! Har haft två kanonbra dubbellektioner i rad nu och hoppas på att eftermiddagens blir lika bra! :)

    Tycker det är lite konstigt att de åker dit bara över natten, hade jag varit de så hade jag velat stanna minst en weekend :P Har ingen aning om när de kommer hem ens, Edvin verkade inte ha någon större koll på det hehe men jag är ju i sala så det spelar väl ingen roll direkt :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *