Investera i en vinterjacka

Något jag saknat i ungefär 5 år är en riktig vinterjacka (Simon hade sönder min första vintern vi träffades då han skulle ”laga” dragkedjan på den, fast iofs var den redan då inne på sista dansen så det var inte så stor förlust). Att köpa kappor och ”finjackor” är ju betydligt roligare än att köpa en praktisk.

Men nu känns det som läge att slå till på en, och då funderar jag på att investera i en Fjällräven som jag vet att jag kommer att vara nöjd med och tycka är fin i många år. Tanken är ju att jackan ska hålla i evigheter. Minst. ;-)

De jag funderar på är någon av dom här modellerna:

Kodiak women’s parka  som är en längre och varmare modell, men nästan dubbelt så dyr som Greenland women winter jacket. MEN, det är den senare som jag gillar modellen mest på, med teddyfleece i luvan osv. Det var liksom den modellen jag tänkt mig från början när jag funderade på Fjällrävenjackor. Synd att den inte finns i en längre modell som är fodrad. Och den skulle ju funka under en längre säsong om man kan ta på sig en tröja eller fleece under om det är riktigt kallt. FAST, så var det ju där att det var en vinterjacka jag var på jakt efter…

Jaja, jag ska inte beställa hem nå huxflux, ska testa i butik först och kolla prisskillnad.

 

4 thoughts on “Investera i en vinterjacka

  1. Hihi.. Provade både förra året, men modellerna passar inte mig. Tycker du ska slå till på de varma, kommer ju absolut behövas!

    • Jo, ju mer jag tänker på vad jag egentligen vill ha så är det ju en varm jacka utan att behöva ha 14 koftor under… :-) Kram

  2. Hej. jag kan rekomendera att satsa på en varm jacka, även fast de kostar lite extra men d lönar sig i längden, de håller värmen väldigt bra. Jag är nöjd med min fast jag har en peak som kosta 5000kr men hade tur att d va 20% på nätet just då. Men jag ångrar inte mitt köp. det ska ju bli en kall vinter i år. kram Annelie

    • Mmm… Jag ska nog satsa på en varmjacka ändå. Jag kom på att jag har ju en svart typ ”skaljacka” som är lite kortare. Men jag ska kika i butik hur de sitter och så. Än är det ju förhoppningsvis ett tag kvar innan de behövs. :-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *