Inte riktigt mogen än

Både Isak och Tuva var vakna och härjade i natt (varulvsbarnen, det var ju fullmåne…), men nu verkar det som att båda två är stora nog att ta lite sovmorgon om de är uppe nattetid. Isak sov till 08 (!!!!!!!!!!!!) och Tuva till 08.30, sen låg vi länge alla tre i vår säng och drog oss innan vi gick upp (lediga fredagar is the shit). Super mys! Isak verkade inte riktigt i fas och ville mest sitta och spela platta och när det började bli dags för vilan mitt på dagen så var han inte alls  tillräckligt trött så jag tänkte att det inte var någon idé att lägga honom.

Så han fick vara uppe och på eftermiddagen fick vi besök av Isaks bästis som har en storasyster lika gammal Tuva (de går på samma avdelningar på förskolan med) och deras mamma. Isak var så taggad och stod och spanade efter när deras bil skulle köra upp på berget. En mycket mysig eftermiddag med barn som lekte fint och mammor som hann fika och dricka massa kaffe. :-)

Men man märkte snabbt att Isak inte sovit, och när kompisarna åkt hem så blev det totalt sammanbrott med efterföljande krasch på soffan för lillpojk.

Två år och 3 månader gammal är det långt kvar till Isaks första hela vakna dag… Och skönt är väl det tycker mamman. För hur skönt är det inte när de sover? Den här dagen blev ju något intensiv och nu är mamman slut. ;-)

Väntar på bästisen… ♥

Dressad i sprillansnytt set från Polarn o pyret. Väldigt fint och myigt!

One thought on “Inte riktigt mogen än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *