Inredning, hemmafix och sånt där

Ett tydligt hösttecken (utöver att jag är sjukt sugen på att klippa hellugg igen) är att jag blir sjukt sugen på att ta tag i hemmet igen. Under sommaren så är inredningssuget nästintill obefintligt eftersom man inte vill vara inne, men nu så! Nu jäklar börjar jag följa de där inredningskontona på instagram och söker efter inspiration lite överallt. Härom kvällen möblerade jag om i vårt vardagsrum och det stillade behovet lite, men jag är sjukt sugen på någon ny matta, nya kuddfodral, plädar och tavlor.

Eller ja, om man tänker stort så skulle det inte sitta fel med en ny matsalsgrupp, ny soffa, ett par fåtöljer och en säng. Meeeeen, nu har vi ju haft ett bröllop i somras också, så det vågar jag knappt ta upp till diskussion. ;-)

_mg_1788

Dålig bild hemifrån. Dock lite ouppdaterad. Bland annat soffan har fått byta plats. ;-)

Annars är jag ofta sugen på färger, men senaste åren har jag gått från det till en mer nedtonad färgskala. Jag vill känna mig lugn hemma, inte har för mycket saker och ordning och reda.

Grått, vitt, ljusrosa. Möjligtvis mintgrönt och så grönt i form av växter.

Jaja, vi får se hur det artar sig. För även om det kliar i fingrarna av förändringslust så ska jag försöka att inte förhasta mig… (Lycka till Sara, haha!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *