>Ingen shopping till mig, men däremot ett paket!

>

Igår på förmiddagen så tog jag och Carro en liten runda på stan, men trots att jag faktiskt letade efter något att shoppa till mig så blev det inget. Bara lite till Tuva (en basker, fingervantar, tumvantar och en traktor).

Kan ju iofs bero på att jag tyckte att jag kanske inte riktigt behövde det eftersom jag hämtade ut ett paket innehållades detta från h&m i fredags…

UR snygga jeans i modellen "slim" dvs smala ben och NORMAL midja. Jag pallar ju inte med låg midja längre eftersom det blir så obekvämt när det skaver vid ärret. De satt som en smäck och jag är mycket nöjd.

Djurmönstrade leggings som jag väntat en halv evighet på.

En topp med fint i ringningen och en skön stor, oversized tröja.

Och för första gången på länge så är jag nöjd med det jag har beställt och slipper skicka tillbaka större delen av beställningen.

Nope, shit, nu måste jag svira om från mjukbrallorna. Brådis, brådis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *