Imorgon är det dags! UnderBARA BARN!

Hektisk dag idag, som alltid på torsdagar då det är Tuvas gympadag och nu när jag jobbar en timme längre än tidigare så har vi ca 20 minuter på oss hemma att byta om och få i Tuva mat innan vi ska iväg igen. STRESS! Som tur är så har jag ju min urgulliga lillasyster Julia här och hjälper mig med Isak under tiden. ♥  Och idag lagade hon dessutom mat och hade ätit tillsammans med Isak medans vi vart borta. ♥

Men imorgon blir det andra bullar (det är ju kanelbullensdag… Ha… Ha… Ha…) för då står UnderBARA BARN-mässan på schemat och jag är ju inbjuden till bloggfrukosten som är redan 8.30, så det blir till att åka tidigt från Uppsala.

Jag ser fram emot det massor och några av de utställare jag ser mest fram att besöka är dessa:

Bombadill – Busmonster – Familjesmycken –  Kidsconcept – Loppi – Name it – Rockefella – Lingon & Blåbär

För att nämna några, HÄR hittar ni listan över utställare.

Och visst har ni väl anmält er till LOPPI-påsen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *