>I’m in lööööööööööv

>

Idag har vi vart på två visningar, en trea och en fyra. Och jag är kär i trean. Den var super! Om man bortser från att det gärna skulle fått vara ett rum till då… Egentligen är vi ju på jakt efter en fyra. Men det kanske räcker med en trea..? Visst borde det? För där vill jag bo.

Impulsiv och "allt ska hända på en gång" som vanligt. Haha! Nu vill jag flytta NU!!! Men det var ju första visningen idag, så vi får se hur många fler som är intresserade och hur högt priset blir. Vi måste ju fundera ut en smärtgräns för oss också.

Just nu känns det dock som att den där smärtgränsen är väldigt hög för mig. Men det lär väl kännas annorlunda efter ett tag… Haha!

Nej, men vi får helt enkelt vänta och se. Vi har ju inte så bråttom med att flytta och får vi inte den för ett rimligt pris så kommer det ju faktiskt flera.

Nu ska jag kolla in hemnet.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *