Idag har det hänt grejer!

Ja, med huset alltså. Både Simons pappa och min pappa har vart här och hjälpt Simon bygga på huset hela långa dagen. Jäklar vad det händer grejer när vi får hjälp. Verkligen guld värt! ♥ Får ut och fota lite imorgon och visa.

Annars så har jag ju hunnit med en snabbtur till stan med storasyster innan lunch och sen har jag och Tuva hängt med hennes farmor och servat snickarna. Tårtkalas med present blev det också för att jag klarat av körkortet. Gulliga svärföräldrar jag har. :-) Lagom till tårtkalaset dök Britt och Boman upp med en hel kasse med svamp igen! Jag ÄR bortskämd. ♥

Nu är jag dock trött, och ikväll väntas det filmkväll och räkmackor (tyckte att jag anade att någon tagit fram bröd och räkor ur frysen…) med min alldeles egna snickare. ♥

Hörs imorn, och hoppas ni haft en bra lördag!

3 thoughts on “Idag har det hänt grejer!

  1. GRATTIS till körkortet!! Jag ligger galet mycket efter i bloggläsningen så det här var trevlig läsning. Kul at det går framåt med huset också, vore skoj med bilder. :)

    Ha det fint!

    • Tack! Bilder kommer, måste ut och fota lite för nu har det hänt så mycket senaste dagarna så de gamla bilderna är helt inaktuella. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *