>Idag döptes Zackarias Erik Lennart

>

Så då är jag nyss (eller nyss och nyss, jag har kämpat med att få snuttan att sova efter att vi kom hem i en sisådär 200 år känns det som) hemkommen från lilla Zackarias dop!

Han var SÅ duktig hela tiden. Alla bara bar runt på honom och han bara var nöjd hela tiden. Inte minsta lilla ljud hörde jag från honom varken på dopet eller på fikat!

Någon som däremot hördes var min lilla vilde. Vi var sena och kom in i kyrkan 10 min in i dopet (pinsamt!) och slängde oss ner i en bänk, jag och Tuvisen. Och någon som trivdes i kyrkan var Tuva! Så himla mycket skoj att titta på och härja runt i bänken. Tok-fia. Hon var faktiskt bra nöjd på fikat också, hon fick ju äta massa bullar själv och krypa runt och leka med alla barnen.

Vi hamnade långt bak i kyrkan, vågade ju inte gå länge fram när jag kom så sent och mina klackar ekade när jag gick fram i gången. Pinsamt var ordet. Sen när alla är på väg ut, Zacke med sin gudmor Emma.

På första bilden så håller mamma (min alltså) upp kusin (Tuvas)Zackarias så kusin (Tuvas igen) Erica får en titt på honom. På andra bilden så är det kusinerna som sitter och fikar. Sötnosar! Erica är en så otroligt söt liten tjej, men tror du att det var lätt att få en bra bild på båda två eller? Stört omöjligt. Haha!

Nu sitter jag här hemma, Simon har dragit ner på stan med sin syster Sara och hennes Adam som är här och hälsar på men jag tyckte att det är bäst att Tuva får sova ordentligt så att inte hela dagen blir kaos. Vi får möta upp dem när snuttan vaknat istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *