Ibland är jag världens bästa…

…och då måste jag väl få skryta lite? ;-)

Det är ju så, att jag minns när jag var liten att mammas faster Britt (dom bor grannar med mamma och pappa) gjorde upp en tomtegrotta i skogen och det var så mysigt, hon tände ljus vägen upp i skogen och det var så spännande att gå där i mörkret och det blev sån väldig julkänsla minns jag. Så jag ville göra lika för Tuva!

Så idag blev det väldigt spännande här när hon fick se att det stod en ljuslykta mitt på gången, vi sprang ut och visst, det var ljuslyktor upp till skogskanten där det stod några tomtar och låg två paket! ÖVERLYCKLIG Tuva. ♥

Bebismonstet orkade vi inte klä på igen då vi nyss kommit in från att ha åkt pulka, men han blev väldigt glad för sitt paket. Har nog faktiskt aldrig sett honom gilla något så mycket. Han fick den här arbetsbänken från Play2Learn som verkligen var bra! Lagom i storlek (dvs ganska liten och behändig) och med mycket att pilla på och lagom ljud och volym. Tuva fick ett piratspel som vi hunnit spela en runda med redan. :-)

En anledning till att vi tjuvstartat med julklapparna är också att vi kommer åka upp till Bastuträsk i jul, och att släpa massa julklappar UPP och sen HEM igen känns ju lite onödigt, då kan vi sprida ut det lite.

Och så får vi vara världens bästa föräldrar med lyckliga barn för ett tag… ;-)

Jag hoppas också på att påminnelsen av att tomten faktiskt är i närheten nu kan göra att Tuva kommer att vara som ett litet ljus ända fram till jul. Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *